In Lei Lash Lift & Lash filler

Tahdot varmasti helposti hyvälle näyttävät ripset?

Ehkä pidennykset eivät sinulle syystä tai toisesta sopineet?

Lash lift eli ripsien kestotaivutus saa aikaan luonnollisen ripsien pidennyksen. Tämän hoidon jälkeen voit unohtaa ripsientaivuttimen käytön, ripset pysyvät kohotettuina ripsien uusiutumis- vauhdista riippuen n.4-9vkoa. Huoltoon on hyvä tulla kun suurin osa tai kaikki ripsistä ovat uusiutuneet. Näin saamme parhaan ja pitkäkestoisen tuloksen.

Hoidossa ripset taivutetaan sopivan kokoisen muotin päälle, levitetään vaikuttavat aineet sekä hoitoöljy. Lopuksi ripset viimeistellään kestovärjäyksellä jonka ansiosta ripsivärin käyttökään ei ole välttämätöntä. Lash filler hoidossa käytämme erityistä hoitoöljyä joka tuuheuttaa ripseä. Patentoitu tuote sisältää panthenolia,keratiinia sekä biotinoyl tripeptide -1:stä. Tämä yhdistelmä vahvistaa, korjaa,kosteuttaa ja pidentää ripseä.Lisäksi tuote edistää solujen uudistumista.

Osa tuotteista on täysin hajusteettomia, osassa mieto miellyttävä tuoksu.

In Lei- kestotaivutuksessa ripset joutuvat mahdollisimman vähälle rasitukselle. Muotit valitaan oman ripsen pituuden, silmän sekä kulmaluun muodon sekä toivotun tuloksen mukaisesti. Tällä tavoin  pidetään huolta ettei ripsistä tule ns. ylitaipuneet.Ripset erotellaan muotille kauniisti pientä työkalua käyttäen jotta jokainen ripsi tulee omalle paikalleen huolellisesti. Ohuet ja kevyet muotit mahdollistavat entistä tasaisemman taivutuksen.In Lei lash lift muotit ovat valmistettu Platinic siliconista, tästä samasta materiaalista valmistetaan mm vauvojen purulelut. Muotit kestävät todella korkean lämpötilan joten ne voidaan steriloida tarkan hygienian mukaisesti.

Kotihoito-ohjeista tärkein on huomioida, että hoidon jälkeen ripsiä ei tule kastella vähintään 24 tuntiin. Ripsiä ei tule altistaa myöskään kuumalle ilmalle (mm.hiustenkuivaaja) tai hikoilulle. Silmämeikkiä on tärkeä olla käyttämättä48 tuntiin. Tarkemmat kotihoito-ohjeet saat mukaasi hoidon jälkeen. Kotihoitotuotteena on todella tärkeää kuitenkin käyttää hoitavaa seerumia, koska käsitelty ripsi on kuten käsitelty hius joka vaatii kosteutta. Ripsen kuivuessa siitä tulee epäsiisti ja hauras. Hoitotuotteen saat kätevästi Darinasta.

In Lei- tuotteet ovat saatavilla vain sertifioiduille tekijöille. Sarjaan kuuluu myös hoitavat, puhtaan väriset ja intensiiviset kestovärit. Käytämme vain 1,5% hapetetta, joten koostumus on hyvin hellävarainen ja hoitava.

Tule ja ihastu!

Lash Lift hinnat

  •  In Lei lashlift+lash filler 85€
  • Kosteuttava seerumi kotihoitoon 45 €

bella tyvikohotus2