Sokerointi

Sokereissa on eroja! Me käytämme sokeroinnissa kotimaista Lapinniemen Helmi sokeria.Kokeilemalla eri sokereita olemme todenneet Lapinniemen Helmen sokerin parhaaksi, ja haluamme tarjota vain parasta sinulle. Teemme sokeroinnit vuosien kokemuksella. Lapinniemen Helmen sokerointituotteet on tehty ammattimaiseen ihokarvojen poistoon. Sokerointimassa koostuu vain sokerista ja vedestä. Lisäksi on saatavilla myös erikoissokeri jossa on mukana aktiivihiiltä joka auttaa ennaltaehkäisemään sisänkasvaneita karvoja.


Miksi valita sokerointi ?

-Sokeri on täysin luonnonmukainen tuote, eikä sisällä allergisoivia aineita.
-Sokeria ei ole testattu eläimillä.
-Sokerilla saadaan poistettua jopa alle 5mm:n pituista karvaa. (sännöllisellä sokeroinnilla)
-Iho pysyy karvattomana pidempään, koska sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti ja näin karvat eivät katkeile.
-Koska sokerointi on hygieenistä, se soveltuu erinomaisesti myös karvojen poistoon intiimialueilla.
-Sokeroinnin avulla karvankasvu vähentyy ja heikkenee.


Sokerointi vs. Vahaus

Kaikki vahatuotteet sisältävät kemikaaleja. Sokeri on luonnonmukainen tuote, eikä sisällä allergisoivia aineita.
Vaha nykäistään karvojen kasvusuuntaa vastaan, joka aiheuttaa useimmin tuskaa, ärsytystä sekä karvojen katkeamista. Sokerilla karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja on huomattavasti kivuttomampaa kuin vahaus. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella
Kuumavaha täytyy lämmittää hyvin korkeaan lämpötilaan, jotta se nesteytyisi. Tämä saattaa aiheuttaa ihon palamista. Sokerimassa lämmitetään vain sen verran, että koostumus on tarpeeksi löysää levitettäväksi Vasta 2-3 viikkoa kasvaneet karvat voidaan poistaa vahalla, sokerilla saadaan poistettua jopa alle 5mm mittaiset karvat.
Vahaus saattaa saada aikaan runsaasti sisäänpäin kasvavia karvoja, jotka voivat tulehtua. Oikealla sokerointimenetelmällä tätä ei tapahdu.

Miten sokerointi tehdään?

Iho puhdistetaan ensin käsiteltävältä alueelta siihen tarkoitetulla tuotteella, jotta iholla ei olisi esim.rasva-aineita vaikeuttamassa sokerin tarttumista karvaan. Tämän jälkeen iholle levitetään rauhoittavaa ihopuuteria, joka myös auttaa karvaa tarttumaan sokerimassaan.

Itse sokerointi tapahtuu sokerimassalla, jota levitetään karvankasvusuunnan vastaisesti, jotta massa tarttuu hyvin karvaan kiinni ja jotta massan repäisy olisi mahdollista karvan kasvun suuntaisesti. Lopuksi iho kosteutetaan ja rauhoitetaan sokeroinnin jälkeen tarkoitetulla voiteella.


Sattuuko sokerointi?

Karvat lähtevät sokeroinnilla juurineen, joten sokerointi saattaa tuntua jonkin verran tietysti omasta kipukynnyksestä riippuen. Yleisesti ottaen ensimmäinen karvanpoisto juurineen on kivun kannalta pahin. Toinen ja siitä seuraavat kerrat tuntuvat jo paljon helpommilta, sillä karvankasvu hidastuu ja karvatuppi löystyy joka kerta sokeroidessa säännöllisesti.
Suurin osa asiakkaista kertoo  kuitenkin, että kipu oli lievempää kuin oli pelännyt.

Miten usein sokeroinnissa kannattaa käydä?

Usein poistoväli on 3-6 viikon välein säännöllisesti poistettaessa, silloin karva ei ole vielä kerennyt kasvamaan täyteen mittaan ja lähtee paremmin sekä pysyy myös paremmin poissa. Jos karvoja poistetaan silloin tällöin, on hyöty enemmänkin hetkellistä. Yleensä jo kolmen kerran sokeroinnin jälkeen näet tuloksia karvankasvun heikkenemisessä, toki tämä on hyvin yksilöllistä.

Toimenpiteitä ennen sokerointia

Sinun ei tarvitse itse toimenpiteeseen valmistautua muulla tavalla kuin muistaa ettei ihoa saisi kuoria 2 päivää ennen toimenpidettä. Muista että karvat sokeroidaan juurineen, jolloin karvaa olisi hyvä olla sen verran että se tarttuu sokeriin ja lähtee hyvin. Juuri ajeltu karva on yleensä liian lyhyttä toimenpiteeseen. Mikäli olet aiemmin sheivannut, brassialueella karvankasvu riittävään pituuteen kestää noin 2viikkoa, säärissä/reisissä 4-5viikkoa, kainaloissa 2 viikkoa. On hyvä varautua ottamalla mukaan puhtaat mielellään puuvillaiset alushousut hoidon jälkeen käytettäväksi. Kun tulet hoitolaan, käythän peseytymässä wc-tilassa.

Ensimmäiseen sokerointiin tullessa suositeltavaa on että karva olisi tarpeeksi pitkää, noin 5-15mm mittaista. Karvan ollessa liian lyhyttä, sokerimassa ei pääse kunnolla tarttumaan karvaan sen poistamiseksi. Liian pitkä karva taas tukistaa ikävästi lisäten kivun tunnetta. Mikäli karva ei ole tarpeeksi pitkää, se voi vaikuttaa lopputulokseen ja veloitamme hoidosta hinnaston mukaisen hinnan. Ensimmäisen sokeroinnin lopputulos ei aina ole se tasaisin. Tämä johtuu siitä että karvoja on eri kasvuvaiheissa.

Brasilialainen sokerointi tarkoittaa intiimialueiden sokerointia, tarjoamme palvelua vain naisille.

Hoidon jälkeen:

-Sokeroinnin jälkeen vältä hikoilua 24h ajan (sauna,liikunta jne.)
-Kainalokarvojen poiston jälkeen älä käytä deodoranttia samana päivänä.
-Jos Sinulla on poistettu kasvoista ihokarvoja, vältä meikkausta saman päivän aikana, jotta ihohuokoset eivät tukkeudu.
-Auringonottoa ja solariumia tulee välttää pari päivää sokeroinnin jälkeen.
-Karvojen sisäänkasvu on estettävissä huolellisella kosteutuksella ja säännöllisellä kuorinnalla, mutta muistathan välttää kuorintaa 2 päivää ennen sokerointia, sokerointi päivänä ja vielä 2 vuorokautta hoidon jälkeen. Hoitolasta on saatavilla laadukkaat ihoa hoitavat tuotteet.

 

Sokerointihinnat

Kulmat tai huuli 15 min    15 €
Kulmat + huulet 30 min    30 €
Kasvot: kulmat, posket, huulet, leuka 30 min    35 €
Käsivarret 30 min    35 €
Kainalot 15 min    20 €
Rinta 30 min    35 €
Sääret tai reidet 30 min    40 €
Bikini 15 min    25 €
Selkä 30 min    35 €
String-bikini 15 min    45 €
Brasilialainen 30 min    65 €
Sääret + reidet 60 min    75 €
Sääret + reidet + bikinilinja 60 min    90 €
Sääret + reidet + brasilialainen 60 min    130 €
Sääret + reidet + kainalot 60 min    90 €
Sääret + kainalot + bikini 60 min    75 €
Sääret + kainalot + brasilialainen 60 min    115 €

body sugar2