DMK

Biologian tohtori Danné Montague-King on tullut tunnetuksi pioneerityöstään iho- ja vartalohoitojen parissa jo 40- vuoden ajan. DANNÉ konsepti, jonka mukaan ihoa hoidetaan sen yksilöllisen biokemian ja etnisen taustan huomioonottaen, voidaan nähdä olevan 20 vuotta edellä aikaansa. Hänen Remove•Rebuild•Protect• Maintain ihon uudistusmenetelmänsä on voittanut puolelleen lääketieteen huomion ja tuen kansainvälisellä tasolla. Näitä menetelmiä käytetään jokaisessa DMK- hoidossa sekä kotihoidossa.

Ammattihoidot ja kotihoitotuotteet ovat saatavilla hyväksytyiltä klinikoilta ja plastiikkakirurgien vastaanotoilta.

Danné oli mukana ensimmäisten tiedemiesten joukossa, jotka löysivät entsyymien kyvyn hydrolisoida ihon kuivaa solukkoa; ensimmäinen, joka informoi Eurooppaa ja Aasiaa alpha hydroksyylihappojen ammattimaisesta käytöstä ja ensimmäinen, joka kehitti ihon uudistamismenetelmän perustuen kemiaan, jonka ihosolut voivat tunnistaa omansa kaltaiseksi

Väsymättömänä kouluttajana Danné on työskennellyt monien maailmankuulujen lääkäreiden ja kirurgien rinnalla nostaakseen ihonhoidon standardeja. Näitä aivan omaan luokkaansa kuuluvia tutkimuksia on julkaistu artikkeleina monissa lehdissä ja tieteen kirjallisuudessa maailmanlaajuisesti.

 

DMK- hoidosssa hoitosuunnitelma tehdään aina ihon kunnon ja tarpeiden mukaisesti. Hoidon kulku voi vaihdella eri hoitokerroilla. DMK- hoidoissa olemme saaneet hienoja hoitotuloksia mm. Aknen hoidossa sekä ikääntyneen ihon hoidossa.  Ihon ongelmien hoidossa, hoitoja suositellaan tehtäväksi sarjana jonka tukena on kotihoitotuotteet.

 

 

dmk